Fit2life - Termeni si conditii

 

FIT2Life.ro - Revolutia ta culinara ! este o aplicatie in domeniul nutritiei ce furnizeaza suportul tehnic pentru generarea de meniuri personalizate de catre utilizatori precum si recomandarea unui meniu zilnic creat de un nutritionist calificat pe un numar ales de calorii . Aceste servicii se realizeaza contra cost , pretul si modalitatile de plata fiind afisate pe site in formularele utilizatorilor. 

 Termeni si conditii

Folosirea , vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de  site-ului FIT2Life.ro  implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor din prezentul document .Confidentialitatea datelor https://fit2life.ro/politica-de-confidentialitate precum si Politica de cookies https://fit2life.ro/politica-cookies sunt parte integranta din prezentul document . Va rugam sa cititi cu atentie aceste documente pentru a putea accepta acesti termeni si conditii si a putea beneficia de serviciile noastre in cele mai bune conditii .

Folosirea meniurilor recomandate de catre Fit2Life.ro nu atragerea raspunderea civila sau penala nici a SC Fit2Life Nutrition SRL nici a colaboratorilor acestui website , aceste meniuri fiind pur orientative create pentru persoane clinic sanatoase fara alergii cunoscute sau necunoscute. Folosirea acestor meniuri atrage asumarea exclusiva a celor ce le folosesc fiind responsabili de eventualele probleme create de unul sau mai multe alimente sau retete pe care le recomandam prin intermediul platformei noastre . Recomandam tuturor persoanelor , inainte de a folosi unul sau mai multe meniuri recomandate de catre aceasta aplicatie , consultarea unor medici specializati si primirea acordului acestora pentru a folosi produsele recomandate de catre noi .

FIT2Life.ro

isi asuma dreptul de a face modificari acestor prevederi, fara o alta notificare.

 

Copyright
Intregul continut al FIT2Life.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FIT2LIFE NUTRITION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei FIT2LIFE NUTRITION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Sigla FIT2Life.ro - Revolutia ta culinara! este marca inregistrata la OSIM iar folosirea fara drep a acesteia atrage raspunderea penala conform legislatiei in vigoare .

 

Securitatea datelor personale si confidentialitate
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de FIT2LIFE NUTRITION SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularele de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, la departamentul suport clienți prin e-mail la adresa contact@fit2life.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Puteți solicita oricând modificarea, actualizarea sau ștergerea din baza de date.

Prin lansarea comenzii cumpărătorul este de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

FIT2LIFE NUTRITION SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

 

Promotii si concursuri

FIT2LIFE NUTRITION SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu si retelelor de socializare Facebook/ Instagram. De promotii beneficiaza doar acele persoane care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. FIT2LIFE NUTRITION SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula orice promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

 

Comanda

Cumpărătorul poate cumpara codurile #codfit2life direct din formularul afisat in "Contul meu - Codurile mele - Cumpara cod . Aceste coduri pot fi utilizate fie pentru generarea unui meniu pentru 30 zile fie pentru personalizarea meniului Fit2Life . Pretul unui cod este afisat in sectiunea de cumparare cod ca si ofertele pentru cumpararea mai multor coduri . Dupa alegerea numarului de coduri pe care urmeaza sa le achizitionati va rugam sa completati informatiile din campurile formularului cu datele cerute in vederea facturarii , urmand pasii mentionati. Plata se va face cu cardul prin intermediul unui operator de plati .Dupa achitarea contravalorii veti primi un email de confirmare cu detaliile platii. Imediat dupa ce plata a fost efectuata ,  in contul dumneavostra se vor genera codurile pentru accesul la facilitatile oferite de siteul Fit2Life.ro , in maxim cateva minute puteti beneficia de serviciile noastre .

Prin finalizarea comenzii cumpăratorul agrează că toate datele furnizate, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate.

 

Procesarea comenzilor

După înregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un răspuns automat de confirmare. 

 

Livrare

Serviciile noastre , codurile #fit2life pentru generare de meniu sau personalizare meniu Fit2life , vor fi active imediat dupa procesarea platii. Codurile de acces le veti gasi in sectiunea Codurile mele din Contul meu.

Modalități de plată

  • Card de credit – Această metoda de plată este complet securizată. În momentul plății pentru asigurarea protecției tranzacțiilor, transmiterea datelor dumneavoastră confidențiale se face direct prin intermediul procesatorului de plăți. Dacă tranzacția este autorizată, plata este facută imediat și codurile #Fit2life achiziționate vor fi accesibile in contul dumneavoastra din cadrul websiteului Fit2Life.ro  , conform solicitarii.

 

Reclamatii si plangeri/ Solicitare retur

În cazul în care ați achiziționat servicii de la noi și doriți să depuneți o plangere vă rugăm să luați legătura cu departamentul suport clienți, prin e-mail  contact@fit2life.ro , sau la telefon 0732 73 76 78 in maxim 24 ore de la efectuarea platii .

Cererea de retur va fi înregistrată de noi, astfel încat dumneavoastră să nu fiți taxați pentru acest serviciu.

Nu uitați să ne furnizați detalii complete de contact, numărul comenzii, adresa de e-mail și numărul de telefon, pentru a procesa solicitarea corect și rapid.

 

În cazul în care doriţi să anulaţi/ amânaţi livrarea unui meniu, solicitarea trebuie făcută cel puţin cu o zi înainte.

 

Conditii legale

FIT2Life.ro  functioneaza conform legislatiei in vigoare a Statului Roman.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul FIT2Life.ro  sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania FIT2LIFE NUTRITION SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.